Sommer på 108

Sommer på 108 er et måltid bestående af sæsonens bedste råvarer.
Hver servering fortæller sin egen historie men er en del af et større billede af vores terroir. Menuen serveres i to dele – kolde foretter og en varm hovedret.
Menuen serveres til hele bordet.

KOLD

1. SYLTET MAKREL

med stikkelsbær og lærketræs olie

2. BLÅMUSLINGER

med sommerens krydderurter

3. DANSK HUMMER

med hvide ribs

4. GRILLET COURGETTE

marineret i miso og sidste års trøfler

5. HVIDE ASPARGES

med en sauce af Karl Johan svampe og hasselnødde olie

6. DANSKE JORDBÆR

med basilikum og gran salt

7. LAMME LEVER

med ristet byg og bog

8. GRØNNE ÆRTER

med løvstikke og granskud

9. TARTAR AF LAM

med peberrod og hybenkerneolie

VARM

1. KOREAN FRIED CHICKEN

med karameliserede løg

2. URTER OG SYLTEDE SAGER

sæsonens grønt

 

3. RØGEDE ÆGGEBLOMMER

 

SOMMER PÅ 108

399

 

TILFØJ VORES RABARBERDESSERT

RABARBER

med kvæde te og saké

95

 

 

Vær opmærksom på, at der pålægges gebyr ved betaling med følgende betalingskort:

Alle ikke-EU debit/kreditkort 3,13%
Alle EU firma debit/kreditkort 3,13%
Alle AMEX debit/kreditkort 3,13%