Sommer på 108

12 salte serveringer + dessert
Sommer på 108 er et måltid bestående af sæsonens bedste råvarer.
Hver servering fortæller sin egen historie men er en del af et større billede af vores terroir. Menuen serveres i tre dele – kolde foretter, en varm hovedret samt en dessert.
Menuen serveres til hele bordet.

KOLD

1. SYLTET MAKREL

med stikkelsbær og lærketræs olie

2. BLÅMUSLINGER

med sommerens krydderurter

3. DANSK HUMMER

med hvide ribs

4. GRILLET COURGETTE

marineret i miso og maitake svampe

5. NYE DANSKE KARTOFLER

med en sauce af Karl Johan svampe og hasselnødde olie

6. DANSKE JORDBÆR

med basilikum og gran salt

7. LAMME LEVER

med ristet byg og bog

8. AGURKER FRA KROGERUP

med fennikel og hvide ribs

9. TARTAR AF LAM

med peberrod og hybenkerneolie

VARM

1. GLASERET GRIS

med en sauce på mørke bær og varme krydderier

2. SÆSONENS URTER

marineret i stikkelsbær saft

 

3. SYLTEDE SAGER

aromatiske smage fra gemmerne

 

HYLDEBLOMST DESSERT

med søde æggeblommer og saké

 

 

SOMMER PÅ 108

499

 

 

 

 

Vær opmærksom på, at der pålægges gebyr ved betaling med følgende betalingskort:

Alle ikke-EU debit/kreditkort 3,13%
Alle EU firma debit/kreditkort 3,13%
Alle AMEX debit/kreditkort 3,13%