Nytårsaften Takeaway

Restaurant 108 tilbyder for første gang en nytårsmenu som take away. Vi har sammensat en 4-retters menu af sæsonens bedste råvarer til jeres nytårsaften, om så I er to personer eller tyve personer. Vi har gjort det så nemt for jer som muligt, så I skal kun opvarme maden og anrette den; så er I klar til spisning!

NYTÅRSMENU TAKE AWAY 2018

 

GULE BEDER
i en sauce på dansk hummer 

BAGT BLOMKÅL
med græskar puré og hasselnødder

OKSECULOTTE FRA HIMMERLAND
med kartoffel, kålsalat og svampesky

NOT CHOCOLATE
en mousse på ristet byg med syltede ribs og nøddecrumble

 

Pris per kuvert: 499 kr.

Der er lukket for online bestillinger, men du er meget velkommen til at ringe til restauranten på telefon 32963292, hvis du ønsker at bestille.

 

PRAKTISK INFO

 

Bestilling
Al bestilling foregår online. Hvis du oplever problemer med dit køb online, så er du mere end velkommen til at kontakte restauranten på enten telefon 3296 3292 eller mail booking@108.dk

Bestillingsfrist
Det vil være muligt at bestille nytårs take away menuen frem til og med d. 30. december. Menuen sælges efter først-til-mølle princippet, og der kan således godt meldes udsolgt inden d. 30. december. 

Afhentning
Du kan vælge mellem fem forskellige tidspunkter d. 31. december at afhente din mad på – tiderne fremgår på næste side, når du bestiller din menu. Afhentning af maden sker i Restaurant 108 på Strandgade 108, 1401 København K.

Vær opmærksom på, at al mad skal opbevares på køl indtil tilberedningen.

Udskiftning af retter
Det er desværre ikke muligt at ændre i menuen eller udskifte retter.

Allergier
Det er desværre ikke muligt for os at lave specialmenuer til allergikere, vegetarer, veganere etc.
I menuen findes gluten, nødder og mejeriprodukter.