Nytårsaften 2018
Der er desværre ikke flere ledige borde til dette arrangement
Vi byder velkommen til et brag af en nytårsaften på 108!
Vi forsikrer jer om, at I nok skal komme i nytårsstemning efter en aften på 108, hvor I lader os om det hele! I sætter jer bare ned og lader jer underholde!
Nytårs menuen er sammensat af vores køkkenchef Kristian Baumann, bestående af sæsonens bedste råvarer. Menuen er som følgende:
NYTÅRSAFTEN MENU
GILLARDEAU ØSTERS
BAERII STØR
med caviar og hybenkerner
BAGTE RØDBEDER
med saltede grønne jordbær og fennikel
BAERII STØR
med knoldselleri og mandler
BØGEHATTE
i en aromatisk hønsebouillon
BINTJE KARTOFLER
marineret I karameliserede kammuslinger
BYG OG KERNER
med røgede æggeblommer og Gammel Knas
KANIN FRA VARDE ÅDAL
med dødstrompethat
RISTET PERLEBYG
med hasselnødder og efterårstrøfler
GRÆSKARKERNEIS
med græskarkaramel
PETIT FOURS
Med menuen følger, champagne ved ankomst, 5 glas vinmenu, kaffe/te, avec & vand.
Pris per person: 2.750 kr.
Restauranten lukker kl. 23:00, så I kan komme til fest inden det bliver midnat.
Vi har kun 70 pladser ledige denne aften, så skynd jer at booke via nedenstående link.
Vi glæder os til at se jer!
Nytårshilsener fra 108!