Nytårsaften 2018

Der er desværre ikke flere ledige borde til dette arrangement

 

Vi byder velkommen til et brag af en nytårsaften på 108!

Vi forsikrer jer om, at I nok skal komme i nytårsstemning efter en aften på 108, hvor I lader os om det hele! I sætter jer bare ned og lader jer underholde!

Nytårs menuen er sammensat af vores køkkenchef Kristian Baumann, bestående af sæsonens bedste råvarer. Menuen er som følgende:

NYTÅRSAFTEN MENU

GILLARDEAU ØSTERS

BAERII STØR

med caviar og hybenkerner

BAGTE RØDBEDER

med saltede grønne jordbær og fennikel 

BAERII STØR

med knoldselleri og mandler

BØGEHATTE

i en aromatisk hønsebouillon

BINTJE KARTOFLER

marineret I karameliserede kammuslinger

BYG OG KERNER

med røgede æggeblommer og Gammel Knas 

KANIN FRA VARDE ÅDAL

med dødstrompethat 

RISTET PERLEBYG

med hasselnødder og efterårstrøfler 

GRÆSKARKERNEIS

med græskarkaramel 

PETIT FOURS

Med menuen følger, champagne ved ankomst, 5 glas vinmenu, kaffe/te, avec & vand.

Pris per person: 2.750 kr.

Restauranten lukker kl. 23:00, så I kan komme til fest inden det bliver midnat.
Vi har kun 70 pladser ledige denne aften, så skynd jer at booke via nedenstående link.

 

Vi glæder os til at se jer!

Nytårshilsener fra 108!