Velkommen

Gården

Vi har et tæt samarbejde med to gårde beliggende i Krogerup nord for København og i Barriskov ved Vejle i Jylland. Begge gårde drives af Aarstiderne, og vi samarbejder om et stykke land, hvor vi i fællesskab dyrker mange forskellige, specielle sorter af grøntsager, frugter og spiselige blomster, som dagligt benyttes i restauranten. Dette giver os den fornødne plads til at eksperimentere og prøve nye ting af, så vi kan servere de råvarer, som vi elsker allermest. Vi giver vores viden fra vores testkøkken tilbage til gården, som til sidst bruges til at guide og effektivisere deres arbejde. Vores menu skifter i de fire sæsoner, og i løbet af året præserverer vi de bedste ingredienser, som i sidste ende giver nyt liv til menuerne i vinterhalvåret, når kulden har sat ind.

Restauranten

Igennem året fylder vi vores spisekammer med skovens bær, blomster, svampe og nødder. Vi fermenterer alt fra græs-karkerner til indmaden fra blæksprutter for at brygge nye smage til vores køkken. Vi samarbejder med de bedste landmænd for bedre at forstå vores sæsoner og terroiret af regionen. Vi tilbyder både a la carte og tasting menu, og hvis du ikke kan finde et ledigt bord på bookingsiden, er du velkommen til at komme forbi og forsøge dig med vores walk-in pladser. Hver aften har vi nogle få pladser som bliver holdt ledige til gæster uden reservation. Disse fungerer efter først til mølle princippet.

The Corner 

The Corner er vores kaffe- og vinbar. I hjørnet af vores bygning serverer vi friskbrygget kaffe og wienerbrød fra tidlig morgen, og et stort udvalg af vine fra middag og frem. Vi serverer morgenmad hver dag fra kl. 08:00 (09:00 i weekenderne), hvor man enten kan bestille enkelte ting eller prøve vores morgenmad komplet. Vi serverer frokost a la carte hver dag kl. 11:30 til 14:30, og pladserne i The Corner er efter først-til-mølle princippet; der kan således ikke foretages reservationer i The Corner. Fra kl. 17:00 til 22:00 tilbyder vi forskellige snacks til din vin, som du for eksempel kan nyde inden din middag i restauranten. Vi samarbejder udelukkende med små vinproducenter, og vores økologiske fadøl laver vi i samarbejde med Nørrebro Bryghus.