Events

Fra tid til anden har vi spændende arrangementer og sjove begivenheder både på 108 og The Corner; alt lige fra gæstemiddage til vin- og ølsmagninger samt kaffekonkurrencer.

Latte Art Konkurrence

Tirsdag d. 26. februar 18.00 - 21.00

Vi er glade for at kunne præsentere vores tredje ’Latte Art’ konkurrence i The Corner, torsdag d. 26. februar. Konkurrencen er en uofficiel opvarmnings-konkurrence til Dansk Kaffefestival 2019, som løber af stablen på Marketenderiet i Valby d. 1.- 3. marts, og hvor det officielle DM i ’Barista’, ’Brewers Cup og ’Cupping’ vil foregå.

Vores egen konkurrence vil være ’free pour latte art’, og der vil være åben tilmelding til konkurrencen for alle, lige meget om du arbejder professionelt med kaffe til dagligt, eller du bare elsker at nørde med det i dit hjemmekøkken. Det hele starter kl. 18:00, der er fri entré, og en række gæstedommere fra den københavnske kaffescene vil komme og dømme konkurrencen. Til denne kaffekonkurrence vil vi tilbyde forskellige vine og øl til ’Golden Hour’-priser; 65 kr. for et glas vin og 40 kr. for en øl. Der er altså ingen undskyldninger for, at det ikke skal blive en fantastisk (spændende) aften.

Vi glæder os til at se jer.Tidligere Events