Events

Fra tid til anden har vi spændende arrangementer og sjove begivenheder både på 108 og The Corner; alt lige fra gæstemiddage til vin- og ølsmagninger samt kaffekonkurrencer.

Stør og Caviar Potluck Dinner

Søndag d. 22. september 17.00 - 23.30

108 er glade for at præsentere vores sjette ’Potluck Dinner’, som finder sted d. 22. september, hvor vi byder velkommen til tre af vores gode venner (alle fra København), og som har kokkene Andreas Bagh (Marchal), Bo Bech (Geist), Per Tøstesen (Bistro Boheme) samt 108’s egen Kristian Baumann på plakaten.

Temaet for denne Potluck Dinner er ’Stør & Caviar’, og de vil bruge hele støren (fra hoved til hale). Denne aften vil følge et lignende format fra vores tidligere Potluck Dinners, hvor de fire kokke, Andreas, Bo, Per og Kristian, bidrager dels med deres egne retter og dels med et antal retter, som de skaber i fællesskab.

Stør og caviar vil komme fra GASTROunika og Royal Belgian Caviar, hvilke er nogle af de aller bedste leverandører af stør i hele Nordeuropa.

108’s Potluck Dinners vil samle kokke i restauranten, hvor de medbringer nogle af deres egne råvarer til at lave en særlig menu omkring et bestemt tema. Til hver Potluck Dinner vil kokke blive inviteret til at lave mad sammen med vores køkkenchef, Kristian Baumann. Formålet med disse middage er at dele viden, tid, mad og idéer, mens de har det sjovt ved at møde nye bekendtskaber. Det bliver en aften, vi skaber sammen, og hvor vi fejrer forskelle. Vi håber, du vil besøge os denne aften.

 

MIDDAGEN

Alle tre kokke vil hver især medbringe tre retter, og de vil i samarbejde med hinanden kreere 3 snacks, så menuen i alt lyder på 12 serveringer.

Hvornår: Den 22. september, reservationer fra kl. 17:00.

Pris og menu: 1.200 kr. for 12 serveringer (ekskl. billetgebyr).

Vin: Vinmenu inkl. vand og kaffe: 800 kr. (valgfrit).

Juice: Juicemenu inkl. vand og kaffe: 400 kr. (valgfrit)

Vi håber på at se jer – Restaurant 108

 Tidligere Events