Events

Fra tid til anden har vi spændende arrangementer og sjove begivenheder både på 108 og The Corner; alt lige fra gæstemiddage til vin- og ølsmagninger samt kaffekonkurrencer.

Copenhagen Pride og 108

Onsdag d. 01. august - Søndag d. 30. september

Copenhagen Pride og Restaurant 108 har i år indgået et samarbejde, og Restaurant 108 er i år officiel sponsor af kultur- og menneskerettighedsfestivalen.

Copenhagen Pride er allerede i fuld gang og løber til og med d. 30 september 2018. Restaurant 108 vil gerne bakke op omkring det fantastiske arbejde, som Copenhagen Pride udfører, og vi vil også gerne vise omverdenen, at der også er brug mangfoldighed i restaurationsbranchen – historisk set en meget mandsdomineret verden.

I resten af august måned samt hele september måned, kan du som gæst bestille vores ’Copenhagen Pride-menu’, en 3-retters menu til 395kr. per person (ekskl. billetgebyr), hvor 100kr. går ubeskåret til den frivillige organisation bag Copenhagen Pride.

Denne menu er gældende alle dage mellem søndag og torsdag ved booking enten kl. 17:00, 17:15 eller 17:30. Alle gæster har bordet i 2 timer fra bookingens start.

I kan købe billet til vores ’Copenhagen Pride-menu’ nedenfor.

Courgetter med røgede æggeblommer
Grillet vagtel med rødbeder og varme krydderier
Rabarber med kvæde te olie

Vi glæder os til at se jer.

Restaurant 108Tidligere Events