Events

Fra tid til anden har vi spændende arrangementer og sjove begivenheder både på 108 og The Corner; alt lige fra gæstemiddage til vin- og ølsmagninger samt kaffekonkurrencer.

Den søde køkken

Søndag d. 08. december 17.00 - 23.30

Det Søde Køkken – Potluck Dinner d. 8. december 2019:

108 er glade for at præsentere vores nye ’Potluck Dinner’, som finder sted d. 8. december, hvor vi byder velkommen til tre af vores gode venner fra nær og fjern, og som har kokkene Will Goldfarb (Room 4 Dessert, Bali), Rosio Sanchez (Sanchez, København), Geoffrey Canilao (Balderdash, København) samt 108’s egen Kristian Baumann på plakaten.

Temaet for denne Potluck Dinner er ’Det Søde Køkken’, og vores gæstekokke- og bartender vil sammen kreere en specialmenu med 12 serveringer (obs: menuen vil være sødere end normalt, men vil stadig indeholde flere salte retter). Denne aften vil følge et lignende format fra vores tidligere Potluck Dinners, hvor de fire kokke, Will, Rosio, Geoffrey og Kristian, bidrager dels med deres egne retter og dels med et antal retter, som de skaber i fællesskab.

108’s Potluck Dinners vil samle kokke i restauranten, hvor de medbringer nogle af deres egne råvarer til at lave en særlig menu omkring et bestemt tema. Til hver Potluck Dinner vil kokke blive inviteret til at lave mad sammen med vores køkkenchef, Kristian Baumann. Formålet med disse middage er at dele viden, tid, mad og idéer, mens de har det sjovt ved at møde nye bekendtskaber. Det bliver en aften, vi skaber sammen, og hvor vi fejrer forskelle. Vi håber, du vil besøge os denne aften.

MIDDAGEN

Alle tre kokke vil hver især medbringe 3 retter, og de vil i samarbejde med hinanden kreere 3 serveringer, så menuen i alt lyder på 12 serveringer.

Hvornår: Den 8. december, reservationer fra kl. 17:00.

Pris og menu: 1.200 kr. for 12 serveringer (ekskl. billetgebyr).

Vin: Vinmenu inkl. vand og kaffe: 800 kr. (valgfrit).

Juice: Juicemenu inkl. vand og kaffe: 400 kr. (valgfrit)

 

Vi håber på at se jer – Restaurant 108

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at køb via vores hjemmeside www.108.dk

Nytårsaften 2019

Tirsdag d. 31. december 18.30 - 23.00

Vi byder velkommen til et brag af en nytårsaften på 108!

Vi forsikrer jer om, at I nok skal komme i nytårsstemning efter en aften på 108, hvor I lader os om det hele! I sætter jer bare ned og lader jer underholde!

Nytårsmenuen er sammensat af vores køkkenchef Kristian Baumann, bestående af sæsonens bedste råvarer. I år tilbyder vi følgende:
Nytårsmenuen bliver offentliggjort på vores hjemmeside senest d. 1. december af køkkenchef, Kristian Baumann. I 10 serveringer tilbyder vi et måltid bestående af blandt andet østers, kammuslinger, sæsonens grøntsager, kaviar og trøffel.

Program:

Velkommen mellem 18:30 – 19:30
Champagne 
10 serveringer
 5 forskellige vine
 Kaffe/te, avec og petit fours
 Pris per person: 2.750 kr.

Restauranten lukker kl. 23:00, så I kan gå til lige præcis den fest, I ønsker, inden det bliver midnat!
Køb billet til nytårsaften på linket nedenfor.
Vi har kun 70 pladser ledige denne aften, så skynd dig!

Vi glæder os til at se jer!

Nytårshilsener fra 108!Tidligere Events