Restauranten

Igennem året fylder vi vores spisekammer med skovens bær, blomster, svampe og nødder. Vi fermenterer alt fra græskarkerner til indmaden fra blæksprutter for at brygge nye smage til vores køkken. Vi samarbejder med de bedste landmænd for bedre at forstå vores sæsoner og terroiret af regionen. Menuen er a la carte for at du selv kan få lov at sammensætte din aften.

Menu 108 Restaurant

Menu

Fra 17:00

Moskusgræskar — 145
marineret i frisk mandelolie

Bagte Jordskokker — 255
med 6gr af Royal Belgian Caviar

Rå Skagen Rejer — 155
med saltede agurker og hvide ribs

Saltbagt Knoldselleri — 165
med hasselnødder og lagret ost

Bøgehatte — 150
med røgede æggeblommer

Braiseret Gris — 135
i en bouillon af svampe og bacon

Det er ikke Æbleskiver — 110
fyldt med karamel og Rausu Kombu

Sorbet Af Vild Solbær — 120
med hasselnødmælk

En Dessert Af Dødstrompethat — 110

Livretter

Vores livretter serveres “family-style”. I følgende kategorier fisk, kød og grønt; hver servering kan blive delt mellem to personer

Svinebryst Glaseret I Honning
med vinter rødbede og sidste års ribs – 495

Havtaskehale På Ben

dampet i Rausu Kombu med krydderurter og serveret med en sauce på hvidløg – 595

Bøgehatte og Grillet Grønt
med røgede æggeblommer – 350

bemærk venligst, at menuen kan ændres.

A Taste of 108

Et udvalg fra vores efterårsmenu. I otte serveringer tilbyder vi et måltid bestående af blandt andet norsk konge krabbe, caviar, sæsonens grøntsager og kanin.

Menuen sælges til hele bordet

1150 per person

A Full Taste of 108

8 serveringer, 6 glas vin, vand, kaffe og avec

1950 per person

Vine

på glas

Bobler

Fiona ‘La Matta’, Casebianche — 90
Torchiara, Italien. Flaske 400

Malvasia, Camillo Donati — 100
Emilia, Italien 2016. Flaske 450

Champagne ‘St Anne’, Chartogne-Taillot — 170
Merfy, Frankrig. Flaske 750

Hvidvin

Vin Nu, Les Deux Terres — 90
Ardèche, Frankrig 2016. Flaske 400

Pinot Blanc, Jean Ginglinger — 100
Alsace, Frankrig 2016. Flaske 450

Chinuri, Iago’s Wine — 115

Chardaki, Georgien 2015. Flaske 500

Sauvignon Blanc ‘Roche Blanche’, Julien Pineau — 120
Touraine, Frankrig 2016. Flaske 575

Pinot Gris ‘Mamamia’, Julien Altaber — 140
Côtes d’Or, Frankrig 2016 Flaske 625

Chardonnay ‘Vaumorilon’, Amaury Beaufort — 150
Bourgogne Tonnerre, Frankrig 2015. Flaske 675

Rødvin

Petit Jo, La Roche Bussière — 90
Vaucluse, Frankrig 2015/16. Flaske 400

Vino di Melnik, Melnikon  — 100
Melnik, Bulgaria 2015. Bottle 450

Caibelles, Mendall  — 115
Terra Alta, Catalonia 2016. Bottle 500

Palmento, Vino Di Anna — 120
Sicily, Italien 2016. Flaske 525

Syrah ‘Comax Ethylix’, Casot des Mailloles — 130
Banyuls, Frankrig 2016. Flaske 575

Gamay ‘Bijou’, Jules Metras— 140
Beaujolais, Frankrig 2015. Flaske 625

Grenache ´Like Rain Drops’, Jauma — 150
McLaren Valley, Australien 2016 Flaske 675

Sødvin

Muscadelle, Domaine Plageoles — 130
Gaillac, Frankrig 2016. Flaske 575

se vinkortet

Menu 108 restaurant
Menu 108 restaurant